lunes, 31 de marzo de 2014

Aquarium: un èxit!

Dissabte passat, els alumnes del Barribastall i uns quants més vam fer una excursió a l'Aquarium en anglès. 
Com que estem treballant el conte de "the Rainbow Fish", vam poder veure les espècies que hi aparèixen i vam aprendre moltes coses d'elles.



Cadascú tenia un dossier amb preguntes sobre diferents espècies: Octopus, Star Fish, Anemones, Lobster, Coral Reef... 
Sabíeu que el pop canvia de color segons el seu estat d'ànim? I que l'estrella de mar treu l'estómac fora del cos per menjar? I que la llagosta està desperta a la nit?





Després vam entrar al túnel des d'on vam veure altres animals, sobretot rays i sharks








Aquest últim és el moonfish, que ens va servir com a targeta identificadora durant l'excursió!
Després vam continuar veient peixos tropicals i vam experimentar una mica en una sala diferent, on vam poder tocar, veure i passar-nos-ho encara més bé. 











Per últim vam fer una ullada a les jellyfish i vam veure com donaven de menjar als penguins. 


Nosaltres també teníem gana, així que vam anar marxant! 

Va ser una experiència única en la qual hi vam sortir tots guanyant: nosaltres perquè vam poder disfrutar del fet d'ensenyar d'una manera diferent, com ens agrada, els pares perquè van donar l'oportunitat de gaudir de l'anglès als seus fills, i els nens i nenes perquè van aprendre mentre s'ho passaven d'allò més bé. Moltes gràcies a tots, en especial a Paul, Natàlia, Marc , Patricia i Albert. Ara a pensar en la propera! ;-) 



miércoles, 26 de marzo de 2014

the fish is finished!

Avui, després de repassar els adjectius amb una activitat de teatre i amb una WORDSEARCH (sopa de lletres), hem acabt el nostre super FISH amb CDs. En els Cds hem anotat els adjectius propis dels amics: FUNNY, HAPPY, CLEVER... UN MUNT! Ara ja tenim el nostre protagonista acabat i ens acompanyarà cada dia! ;-)






jueves, 13 de marzo de 2014

more and more adjectives

Per anar assimilant tot aquest vocabulari nou, hem jugat al BINGO amb els adjectius. Els llegim molt bé i a poc a poc anem recordant millor el significat. Després, en grups de 3, hem fet un joc per introduir 6 adjectius de personalitat més. La llista es va allargant!
Al final hem fet un DICTATION d'una descripció d'un amic, per anar familiaritzant-nos amb el model. 
Little by little!




jueves, 6 de marzo de 2014

Informació per als papis

Demà divendres comencem aquest workshop per millorar la vostra habilitat d'entendre i escriure emails. No us el perdeu, és molt interessant i pràctic!!


adjectives

Ahir vam continuar fent més llarga aquesta llista d'adjectius. Vam treballar-los amb una cançó, després amb els pòsters i finalment amb una activitat. A poc a poc anem aprenent més adjectius!