martes, 22 de julio de 2014

Fourth week.... the Earth!

Quarta setmana començada... i aquesta va de planetes! Obrirem el punt de mira i observarem el nostre planeta des de l'espai.
Com que cuidem el nostre hort amb molt d'amor i dedicació, mireu el resultat de l'experiment de divendres... quins cabells més divertits!



Abans de començar a explicar-vos que hem fet aquests dies, cal felicitar al Jan i al Martí perquè són els únics que han fet deures! Mireu quin llum i quina joguina més originals. 
BRAVO!



 Doncs res, messy tables again i a fer volar la imaginació, mai millor dit. Perquè la setmana l'hem començada creant el nostre SPACESHIP! Així podrem anar a la MOON i veure la EARTH des de l'espai! 


 No em direu que no són SPACESHIPS xulos!



 I després hem fet un altre experiment, amb un globus, una canya i un cordill hemc reat SPACESHIPS que volaven de veritat. Hem intentat fer una RACE i tot, però no ha estat fàcil! Ara, de divertit, un munt!





I avui hem aprofitat l'excursió per anar a un planetari ben especial i que ens expliquessin un munt de coses sobre els planetes i l'espai. El Biel Estrada en sabia molt, de planetes! 



1 comentario:

  1. D'una altra cosa no, però de planetes en sap un munt! ahahahahah quina enveja, com us ho vàreu passar! petons!

    ResponderEliminar